Hinnat:

 

Perusjalkahoito 50 € (45 min)
Jalkakylpy, kynsi- ja ihonhoito, kevyt hieronta.

 

Edistyksellinen jalkahoito 70 € (90 min)
Jalkakylpy, edistyksellinen kynsi- ja ihonhoito, kevyt hieronta.

 

Spa jalkahoito 70 € (90 min)
jalkakylpy, kuorinta, jalkanaamio, hieronta.

 

Intialainen päähieronta 30 € (30-40 min)
Hieronta istualtaan puettuna. Hieronta rentouttaa jännittyneitä niskan, pään ja kaulan alueen lihaksia ja parantaa pään verenkiertoa vauhdittaen myös hiusten kasvua. Hoidon kokonaisvaikutus on tasapainottava ja rentouttava.

Huom! Vasta-aiheet hoidolle: hoidettavalla alueella jokin ihosairaus (infektiot iholla, ihotaudit), tulehdustilat (flunssa, kuume, hartiaseudun tai niskan lihasten tulehdus), epilepsia tai kasvain/syöpä. Myös voimakkaat verenpaineen heilahtelut, psyykelääkitys tai raskaus voivat olla hoidon esteenä. Varmista hoidon sopivuus lääkäriltäsi!

 

Luonnollinen Facelift 50 € (50 min)
Haluatko näyttää nuoremmalta, saada paremman ihon kasvoihin ja vähentää ryppyjä ja ikääntymisen vaikutuksia kasvoissa – ja samalla päästä tasapainoon ja voida yleisesti paremmin?

 

Luonnollinen Facelift kasvohieronta tuottaa luonnollisen kasvojen kohotuksen ilman kirurgisia toimenpiteitä. Samalla se tuo syvän rentoutumisen ja sisäisen rauhan. Se luo myös tasapainoa energiajärjestelmään, joka myötävaikuttaa yleiseen hyvinvointiin.

 

Hoito on ainutlaatuinen yhdistelmä perinteisiä ja hyviksi havaittuja japanilaisia ja intialaisia tekniikoita sekä akupainelua ja kasvorefleksologiaa, jotka on jalostettu ja sopeutettu moderniin länsimaiseen ajatteluun.

 

Verenkierto lisääntyy kevyesti manipuloimalla, ja solujen hapenottokyvyn avulla hieronta myötävaikuttaa lihasjännityksen vapauttamiseen kasvoilla, kaulalla ja pään alueella ja antaa mahdollisuuden syvään rentoutumiseen ja sisäiseen rauhaan.

 

Hyvinvointihieronta 50 € (60 min)
Rentouttavaa kokovartalohieronta.

 

Hieronta istualtaan 25 € (20 min)
Käsivarsien, olkapäiden, selän ja pään hieronta puettuna.

 

Kasvo- ja niskahieronta 25 € (20-25 min)
Rentouttava hieronta, joka keskittyy kasvojen lihaksiin, niskaan ja dekolteeseen.

 

Kotikutsut/työpaikkakäynnit teemana jalkahoito tai hieronta istualtaan: 5 €/h

 

Kotikäynti 15 €