Utgivna böcker

Två seglare föds

Förlagsandelslaget Västkusten, 2010

Trött i huvudet

Söderströms, 2009

Läs mera här

Då långt borta är hemma

Scriptum, 2004

Recensioner

Trött i huvudet

 

Det är naket och avskalat, skrämmande och berörande. Den ger tröst, igenkänning och kan kanske bli ett steg på vägen mot erkännandet för sig själv. Och förståelse hos människor runt den utbrände.

SuS, Löntagaren

 

Texterna är sakliga, korta och koncisa. I det här fallet är det en styrka att texterna inte faller in i en härva av långa vårdbehandlingsprocesser och trubbelbeskrivningar med myndigheter. Som läsare anar man att de finns, men de tillåts inte dominera över den personliga och självspeglande beskrivningen som istället är i fokus.

Det här gör att författaren förmodligen har en förmåga att kunna locka den rätta målgruppens läsare till sig. Är man utbränd eller på väg att bli utbränd är det knappast tjocka klossar med andras elände som man i första hand vill ta del av.

Camilla Lindberg, Västra Nyland

 

… en välkommen bok för alla som på olika sätt drabbats av utmattning, vare sig man själva lidit av utmattning eller om man har någon i sin närhet som gått in i väggen.

Marit Lindqvist, Kulturtimmen

 

”Trött i huvudet Dagbokstankar av en utbränd” är en på samma gång gripande och informativ bok som är svår att lägga ifrån sig när man väl börjat läsa den. Den är dessutom välskriven och innehåller många tankar av livsvisdom.

Rickard Lindholm, Vasabladet

 

Intervju i Medievärlden

Översättningar: ​

Kissanunia-Kattdrömmar,
Förlagsandelslaget Västkusten, 2012
​​

Osana Universumia/En del av Universum,
FörlagsandelslagetVästkusten, 2017