PRISER

 

Grundfotvård 50 € (45 min)
Fotbad, nagel- och hudvård, lätt massage.

 

Avancerad fotvård 70 € (90 min)
Fotbad, mer krävande nagel- och hudvård, lätt massage.

 

Spa fotvård 70 € (90 min)
Fotbad, peeling, fotmask, lätt massage.

 

Indisk huvudmassage 30 € (30-40 min)
Sittande behandling där klienten är påklädd. Avslappnande lätt massage över nacke, huvud, hals, axlar, armar och ansikte som löser upp spänningar och sätter igång blodcirkulationen. Behandlingen är balanserande och avslappnande.

 

OBS! Behandlingen passar inte om man har någon hudsjukdom (infektioner eller sjukdomar), infektion som influensa, feber eller inflammerade muskler i axlar och nacke, epilepsi eller cancer. Även kraftiga förändringar i blodtryck, psykmedicin och graviditet kan vara ett hinder för behandlingen. Tala med din läkare om hur lämplig behandlingen är.

 

Naturlig Facelift 50 € (50 min)
Vill du se yngre ut, få en bättre hy, förhindra och förminska rynkor och ålderstecken i ansiktet – och samtidigt komma i balans och må allmänt bättre?

 

Naturlig Facelift ansiktsmassage ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp. Dessutom skänker den djup avslappning och inre frid. Den skapar också balans i energisystemet, vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan.

 

Behandlingen är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi som förfinats och anpassats till modernt västerländskt tänkande.

 

Genom bland annat lätta manipulationer ökar blodcirkulationen och den cellulära syresättningen vilket ger huden en friskare lyster. Samtidigt bidrar massagen till att lösa upp muskelspänningar i ansikte, hals och huvud och öppnar för djup avslappning och inre frid.

 

Friskvårdsmassage 50 € (60 min)
Avslappnande helkroppsmassage.

 

Sittande massage 25 € (20 min)
Massage på överarmar, skuldror, rygg och huvud.

 

Ansiktsoch dekolletagemassage 30 € (20-25 min)
Avslappnande massage som koncentrerar sig kring ansiktets alla muskler, nacken och dekolletaget.

 

Hemmapartyn/arbetsplatsbesök med fothälsa/sittande massage eller massagesagor: 5 €/pers

 

Hembesök 15 €